Site logo

Tag: Nutrition

Nov 14
Μανιτάρι Σιτάκι-Shiitake – Υγιεινή Διατροφή

Μανιτάρι Σιτάκι (Shiitake): Ενίσχυση ανοσοποιητικού, αντικαρκινική και αντιιική δράση Πριν από λίγα χρόνια, το μανιτάρι για τον Έλληνα καταναλωτή, αν δεν ήταν άγριο, ταυτιζόταν με ένα και μόνον είδος: το αγαρικό το δίσπορο, που πρώτο καλλιεργήθηκε στην Eλλάδα. Mετά «ξεφύτρωσαν» τα πλευρώτους, ύστερα τα αρωματικά πορτομπέλο… Σήμερα, που διεθνώς καλλιεργούνται για διατροφικούς, θεραπευτικούς ή φαρμακευτικούς […]